BigTech-vrije computer...

Doet alles wat je huidige computer ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Een compacte, krachtige desktop-computer, voorzien van een lichtgewicht besturingssysteem, zonder verplichte 'productcode' of dure licenties.

Linux Mint is een open source besturingssysteem. Gemaakt door de community, voor de community. Veilig, stabiel, snel en extreem gebruiksvriendelijk.

Plug 'n' Play: randapparatuur wordt automatsich herkend en geïnstalleerd. Klik. Klak. Klaar.

HP Compaq 8200 Elite Ultra Slim

HP Compaq 8200 Elite Ultra Slim

De HP Compaq 8200 Elite Ultra Slim is een compacte desktop-computer met stevige specificaties. In combinatie met Linux Mint haal je een computer in huis die qua prestaties kan concurreren met vrijwel iedere moderne PC en waarvan je nog vele jaren plezier zult hebben.

Voorzien van een krachtige Intel Core i5-processor, 4 GB werkgeheugen en een razendsnelle SSD van 128 GB. Heb je grotere wensen? Dan kun je kiezen voor extra intern geheugen en/of een SSD met meer capaciteit.

Status: Refurbished! Dus bijna zo goed als nieuw.

€295.00
22 in voorraad
Upgrade SSD:


Upgrade geheugen:
f droid

Veilig. Stabiel. Snel.

Linux Mint

Het open source besturingssysteem Linux Mint is gericht op maximaal gebruiksgemak en optimale prestaties. Opstarten neemt slechts enkele seconden in beslag. Stabiliteit gegarandeerd, óók wanneer de computer weken aaneen ingeschakeld blijft. Virusscanners zijn overbodig. Welkom in de wereld van Linux!


 

apps

Ready? Set. Go!

Programmabeheer

Geen gedoe met het downloaden van installatiebestanden. Vanuit Programmabeheer installeer je alle benodigde programma's, zoals je dat ook gewend bent op je telefoon. Uitzoeken, klikken, installeren. Duizenden softwarepakketten, gratis beschikbaar met slechts één muisklik.


 

trust

Aan de slag!

Plug 'n' Play

De computer wordt afgeleverd met tientallen voorgeïnstalleerde programma's. Libre Office als volwaardig alternatief voor MS Office. Thunderbird voor al je e-mails. Audio- en videospelers. En vele, vele andere pakketten... Computer inpluggen en aan de slag!


 

Geen product in de winkelwagen