BigTech-vrije Telefoon

BigTech-vrije laptop...

Doet alles wat je huidige computer ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Een stijlvolle, krachtige laptop, voorzien van een lichtgewicht besturingssysteem, zonder verplichte 'productcode' of dure licenties.

Linux Mint is een open source besturingssysteem. Gemaakt door de community, voor de community. Veilig, stabiel, snel en extreem gebruiksvriendelijk.

Plug 'n' Play: randapparatuur wordt automatsich herkend en geïnstalleerd. Klik. Klak. Klaar.

Lenovo ThinkPad T430

Lenovo ThinkPad T430

Deze Lenovo ThinkPad werd oorspronkelijk gemaakt voor de zakelijke markt. Voorzien van uitstekende specificaties en uitzonderlijk goede accu-prestaties. In combinatie met Linux Mint haal je een laptop in huis die qua prestaties kan concurreren met vrijwel iedere moderne laptop met een viercijferig prijskaartje.

Voorzien van een krachtige Intel Core i5-processor, 4 GB werkgeheugen, een 14" full HD beeldscherm en een razendsnelle SSD van 128 GB. Heb je grotere wensen? Dan kun je kiezen voor extra intern geheugen en/of een SSD met meer capaciteit.

Status: Refurbished! Dus bijna zo goed als nieuw.

€375.00
9 in voorraad
Upgrade SSD:


Upgrade geheugen:
f droid

Veilig. Stabiel. Snel.

Linux Mint

Het open source besturingssysteem Linux Mint is gericht op maximaal gebruiksgemak en optimale prestaties. Opstarten neemt slechts enkele seconden in beslag. Stabiliteit gegarandeerd, óók wanneer de computer weken aaneen ingeschakeld blijft. Virusscanners zijn overbodig. Welkom in de wereld van Linux!


 

apps

Ready? Set. Go!

Programmabeheer

Geen gedoe met het downloaden van installatiebestanden. Vanuit Programmabeheer installeer je alle benodigde programma's, zoals je dat ook gewend bent op je telefoon. Uitzoeken, klikken, installeren. Duizenden softwarepakketten, gratis beschikbaar met slechts één muisklik.


 

trust

Aan de slag!

Plug 'n' Play

De computer wordt afgeleverd met tientallen voorgeïnstalleerde programma's. Libre Office als volwaardig alternatief voor MS Office. Thunderbird voor al je e-mails. Audio- en videospelers. En vele, vele andere pakketten... Computer inpluggen en aan de slag!


 

Geen product in de winkelwagen