Clicky

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Een volledig functionele smartphone, zonder Google- of Apple-account. Gekker nog: zonder account. Punt. Geen enkele connectie tussen jou en jouw data enerzijds, en Big Tech anderzijds.

De telefoon draait op /e/OS, een lichtgewicht besturingssysteem dat privacy hoog in het vaandel heeft. Voorzien van eindeloos veel mogelijkheden om je locatie, IP-adres en allerlei andere data te verbergen, of zelfs te 'faken', op app-niveau!

Pak je privacy terug!


Alles over /e/OS

 

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Zwart


€359.00
5 in voorraad
Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Zwart, Goud, Roze, Blauw


Price range : €249.00 to €275.00
€249.00
4 in voorraad
Kleur:

Toelichting Standaard / A-Grade

Onze Bigtech-vrije telefoons zijn gebruikte toestellen. We hanteren strenge criteria bij de inkoop van deze telefoons. Technisch zijn deze altijd uitvoerig getest en 100% in orde bevonden. Optisch zijn er 2 mogelijkheden:

Standaard

Deze telefoons zien er uitstekend uit en hebben slechts zeer lichte gebruikssporen. Denk daarbij aan enkele kleine krasjes in de behuizing. Het scherm heeft hooguit oppervlakkige krasjes, welke niet voelbaar zijn en bij gebruik niet zichtbaar. Alleen wanneer je je best doet (bij de juiste lichtinval), zie je deze krasjes. Kortom, dit is een telefoon waaraan je nét kunt zien dat 'ie niet nieuw is, maar het is nog steeds een prachtig exemplaar!

A-Grade

Dit zijn de parels van onze voorraad. Deze telefoons zien er werkelijk uit als nieuw. Het scherm is geheel vrij van beschadigingen. De behuizing heeft hooguit 1 of 2 minimale gebruiksspoortjes.

Koopjeshoek

Wanneer we onverhoopt een telefoon inkopen die niet aan onze Standaard eisen voldoet, dan plaatsen we deze voor een sterk gereduceerde prijs in de koopjeshoek, waarbij we duidelijk omschrijven welke 'foutjes' deze telefoons hebben. Uiteraard zijn deze telefoons technisch helemaal in orde en volledig BigTech-vrij.

f droid

BigTech

Jouw smartphone verzamelt je gegevens de hele dag door en legt tot in de kleinste details vast waar je bent, wie je bent en wat je doet; 24/7. Tijd om te ontsnappen aan die mobile surveillance!


 

apps

Apps

Weet jij of een app écht respectvol omgaat met je persoonlijke gegevens? Nu wel! Iedere app in de App Lounge wordt gescand en geanalyseerd, zodat je in een oogwenk kunt zien welke apps veilig zijn en welke beter vermeden kunnen worden.


 

trust

Trust

Trust is ontworpen om je comfortabeler, bewuster en veiliger te maken bij het beheren van gevoelige gegevens en machtigingen. Wanneer je het Trust-pictogram ziet, weet je dat je geen slachtoffer bent van phishing- of valse toestemmingsdialogen.


 

Geen product in de winkelwagen