BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Een volledig functionele smartphone, zonder Google- of iTunes-account. Gekker nog: zonder account. Punt. Geen enkele connectie tussen jou en jouw data enerzijds en Big Tech anderzijds.

De telefoon draait op /e/OS, een lichtgewicht besturingssysteem dat privacy hoog in het vaandel heeft. Voorzien van eindeloos veel mogelijkheden om je locatie, IP-adres en allerlei andere data te verbergen, of zelfs te 'faken', op app-niveau!


NB: Van de ongevraagde 'Blootstellingsmelding voor COVID-19' ontbreekt op deze telefoon óók ieder spoor

BigTech-vrije Telefoon

BigTech-vrije Telefoon

Geen connectie met BigTech
Geen spyware, malware of bloatware
Conditie: Refurbished, dus zo goed als nieuw!
Garantie: 6 maanden
Levertijd 3 - 5 werkdagen

€275.00

f droid

BigTech

Jouw smartphone verzamelt je gegevens de hele dag door en legt tot in de kleinste details vast waar je bent, wie je bent en wat je doet; 24/7. Tijd om te ontsnappen aan die mobile surveillance!


 

apps

Apps

Weet jij of een app écht respectvol omgaat met je persoonlijke gegevens? Nu wel! Iedere app in de App Lounge wordt gescand en geanalyseerd, zodat je in een oogwenk kunt zien welke apps veilig zijn en welke beter vermeden kunnen worden.


 

trust

Trust

Trust is ontworpen om je comfortabeler, bewuster en veiliger te maken bij het beheren van gevoelige gegevens en machtigingen. Wanneer je het Trust-pictogram ziet, weet je dat je geen slachtoffer bent van phishing- of valse toestemmingsdialogen.


 

Sta je op het punt om een BigTech-vrije telefoon te bestellen? Lees alsjeblieft eerst aandachtig onze FAQ en voorkom verrassingen of teleurstellingen.

Geen product in de winkelwagen

Nieuw bij Goodbye BigTech

BigTech-vrije e-mailserver


Tenminste 2 gigabyte opslagcapaciteit
Je eigen .nl-domeinnaam
Super scherp geprijsd

 

Dat wil ik zien!