BigTech-vrije Telefoon

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Een volledig functionele smartphone, zonder Google- of iTunes-account. Gekker nog: zonder account. Punt. Geen enkele connectie tussen jou en jouw data enerzijds en Big Tech anderzijds.

De telefoon draait op LineageOS, een lichtgewicht besturingssysteem dat privacy hoog in het vaandel heeft. Samen met MicroG en F-droid is jouw privacy respecterende telefoon compleet.


NB: Van de ongevraagde 'Blootstellingsmelding voor COVID-19' ontbreekt op deze telefoon óók ieder spoor

BigTech-vrije Telefoon

BigTech-vrije Telefoon

Geen connectie met BigTech
Geen spyware, malware of bloatware
Conditie: Refurbished, dus zo goed als nieuw!
Garantie: 6 maanden
Levertijd 3 - 5 werkdagen

€275.00

f droid

Gratis & Open Source

F-droid

F-Droid is een softwarerepository, die een vergelijkbare functie heeft als de Google PlayStore. F-droid bevat enkel gratis en open source-apps die jouw persoonlijke gegevens en data niet te grabbel gooien.


 

apps

Ready? Set. Go!

Apps

Wij hebben de telefoon alvast voorzien van enkele handige, privacy-respecterende apps, zodat je meteen aan de slag kunt. SIM-kaart erin en starten maar!


 

trust

Safety First

Trust

Trust is ontworpen om je comfortabeler, bewuster en veiliger te maken bij het beheren van gevoelige gegevens en machtigingen. Wanneer je het Trust-pictogram ziet, weet je dat je geen slachtoffer bent van phishing- of valse toestemmingsdialogen.


 

Sta je op het punt om een BigTech-vrije telefoon te bestellen? Lees alsjeblieft eerst aandachtig onze FAQ en voorkom verrassingen of teleurstellingen.

Geen product in de winkelwagen