Koopjeshoek

In de koopjeshoek vind je BigTech-vrije laptops, computers of telefoons die de reguliere shop niet hebben gehaald. Dat kan bijvoorbeeld komen, omdat we een item niet (meer) kunnen inkopen en hier het allerlaatste exemplaar aanbieden. Of, omdat er een schoonheidsfoutje op het artikel zit. Een 'koopje' kan ook een artikel zijn dat geretourneerd is tijdens de wettelijke bedenktijd van 14 dagen en daardoor niet meer bij het reguliere aanbod past.

Bij ieder artikel omschrijven we zo duidelijk mogelijk waarom het in de koopjeshoek te vinden is. De items zijn in alle gevallen technisch 100% in orde. Er kan hooguit sprake zijn van lichte beschadigingen en/of ontbrekende accessoires, wat dan altijd helder beschreven wordt.

Technisch 100% in orde
Altijd BigTech-vrij
Super scherp geprijsd

Helaas...

Op dit moment is er geen aanbod dat in aanmerking komt voor de koopjeshoek.
€0.00
Niet in voorraad

f droid

Veilig. Stabiel. Snel.

Linux Mint

Het open source besturingssysteem Linux Mint is gericht op maximaal gebruiksgemak en optimale prestaties. Opstarten neemt slechts enkele seconden in beslag. Stabiliteit gegarandeerd, óók wanneer de computer weken aaneen ingeschakeld blijft. Virusscanners zijn overbodig. Welkom in de wereld van Linux!


 

apps

Ready? Set. Go!

Programmabeheer

Geen gedoe met het downloaden van installatiebestanden. Vanuit Programmabeheer installeer je alle benodigde programma's, zoals je dat ook gewend bent op je telefoon. Uitzoeken, klikken, installeren. Duizenden softwarepakketten, gratis beschikbaar met slechts één muisklik.


 

trust

Aan de slag!

Plug 'n' Play

De computer wordt afgeleverd met tientallen voorgeïnstalleerde programma's. Libre Office als volwaardig alternatief voor MS Office. Thunderbird voor al je e-mails. Audio- en videospelers. En vele, vele andere pakketten... Computer inpluggen en aan de slag!


 

Geen product in de winkelwagen