Piepklein en muisstil... En tóch een volwaardige PC!

Nog niet zo lang geleden was het volkomen normaal dat er een joekel van een PC op (of onder) je bureau stond. De 'tower' bevatte veelal één of twee CD/DVD-spelers, en aan de binnenkant van de behuizing werd de kolossale voeding gekoeld door een al even kolossale ventilator. Dat apparaat stond daar dan de gehele dag warmte en geluid te produceren, terwijl de kilowatts gretig door de kabels kropen.

Dat kan anders! Daarom zetten we de HP EliteDesk 800 G2 Mini PC in het spotlicht. Een volwaardig alternatief voor de zojuist genoemde herrieschopper, welke je met gemak in één hand houdt.

HP EliteDesk 800 G3

In de oerdegelijk gebouwde, metalen behuizing van 17,5 x 17,5 x 3,5 centimeter zitten de rekenkracht en de opslagcapaciteit van de computer verborgen. Het piepkleine kastje biedt desondanks een grote hoeveelheid aansluitingen.

Aansluitingen

Maar liefst 7 USB-poorten, waarvan 4 aan de achterzijde. Op diezelfde achterzijde vind je een tweetal DisplayPort-aansluitingen, waarmee je dus twee beeldschermen aansluit. Desnoods een derde scherm met de VGA-connector. Met de ethernet-aansluiting verbind je de PC met het internet. Ernaast vind je de ingang voor de voeding. Je microfoon en hoofdtelefoon prik je er aan de voorzijde van de Mini PC in.

Uitvoeringen

Goodbye BigTech levert de Mini PC met drie verschillende processoren:

Intel Core i3 - vanaf €269
Voldoende voor de niet al te veeleisende gebruiker. Internetten, video's kijken, documenten en spreadsheets maken; geen probleem!

Intel Core i5 - vanaf €299
Voor de 'multi tasker'. Dit systeem laat je probleemloos meerdere programma's en activiteiten tegelijk uitvoeren.

Intel Core i7 - vanaf €359
De veeleisende creatieveling kan zich helemaal uitleven met deze PC. Bijvoorbeeld met video-, foto-, of audiobewerking.

Dat wil ik zien!

 

Met kortingscode MINIPC krijg je tijdelijk 5% korting op de HP EliteDesk 800 G2 Mini PC.

(Actie loopt tot en met 31 mei)

 

HP ProDesk 600 G1

HP ProDesk 600 G1

In onze Koopjeshoek vind je de allerlaatste exemplaren van de HP ProDesk 600 G1; de voorloper van de EliteDesk 800 G2.

Van €225 - Voor €200
Weg = Weg
Op = OP