BigTech-vrije Telefoon

BigTech-vrije computer...

Doet alles wat je huidige computer ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Een compacte, krachtige desktop-computer, voorzien van een lichtgewicht besturingssysteem, zonder verplichte 'productcode' of dure licenties.

Linux Mint is een open source besturingssysteem. Gemaakt door de community, voor de community. Veilig, stabiel, snel en extreem gebruiksvriendelijk.

Plug 'n' Play: randapparatuur wordt automatsich herkend en geïnstalleerd. Klik. Klak. Klaar.

Lenovo IdeaCentre 310S

Lenovo IdeaCentre 310S

Met geweldige grafische prestaties en voldoende geheugen kun je met de IdeaCentre 310s met gemak meerdere dingen tegelijk doen. Perfect voor dagelijks gebruik, zowel privé als zakelijk. Van surfen op het internet tot het bewerken van presentaties, van serieuze games tot het maken van video's.

Verbind al je computeraccessoires met gemak: beeldscherm, luidsprekers, printer en meer. De Ideacentre 310s heeft verschillende poorten, waaronder: 2 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, VGA en HDMI.

Status: NIEUW!

De computer wordt geleverd inclusief toetsenbord en muis van Qware.

€525.00
Niet in voorraad

f droid

Veilig. Stabiel. Snel.

Linux Mint

Het open source besturingssysteem Linux Mint is gericht op maximaal gebruiksgemak en optimale prestaties. Opstarten neemt slechts enkele seconden in beslag. Stabiliteit gegarandeerd, óók wanneer de computer weken aaneen ingeschakeld blijft. Virusscanners zijn overbodig. Welkom in de wereld van Linux!


 

apps

Ready? Set. Go!

Programmabeheer

Geen gedoe met het downloaden van installatiebestanden. Vanuit Programmabeheer installeer je alle benodigde programma's, zoals je dat ook gewend bent op je telefoon. Uitzoeken, klikken, installeren. Duizenden softwarepakketten, gratis beschikbaar met slechts één muisklik.


 

trust

Aan de slag!

Plug 'n' Play

De computer wordt afgeleverd met tientallen voorgeïnstalleerde programma's. Libre Office als volwaardig alternatief voor MS Office. Thunderbird voor al je e-mails. Audio- en videospelers. En vele, vele andere pakketten... Computer inpluggen en aan de slag!


 

Adres & Contact

Goodbye BigTech!
Boeingavenue 202
1119 PN Schiphol-Rijk
E: mail@goodbyebigtech.nl

Geen product in de winkelwagen